• HD Hobbit: Pustkowie Smauga HDRip (2013)

Hobbit: Pustkowie Smauga HDRip (2013)

Hobbit: Pustkowie Smauga HDRip    2013

1 h 37 min Fantasy, Przygodowy

Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Tom Holland

Michał Kwieciński

• Hobbit: Pustkowie Smauga cały film to drugi film z trzyczęściowej adaptacji klasycznej powieści fantasy JRR Tolkiena, autorstwa Petera Jacksona, Hobbit. Pierwszy film, Hobbit Niezwykła podróż , ukazał się w zeszłym roku i stał się jednym z najbardziej dochodowych filmów w historii. Ta druga część rozpoczyna się tam, gdzie poprzednia się skończyła, a Bilbo Baggins (Martin Freeman) i spółka kontynuują swoją misję odzyskania zaginionego krasnoludzkiego królestwa Ereboru od złego smoka Smauga (Benedict Cumberbatch).

Hobbit: Pustkowie Smauga Cały film online pl

Istnieje kilka powodów, dla których Pustkowie Smauga odnosi sukces jako pełen akcji film przygodowy. Po pierwsze, ma o wiele więcej akcji niż Niezwykła podróż, co sprawiło, że jako widz był bardziej ekscytujący podczas oglądania. Jest też kilka stałych fragmentów, które naprawdę wywarły na mnie wrażenie wizualne; niezależnie od tego, czy był to Smaug lecący po niebie, czy Legolas wyskakujący znikąd.