• HD Fuks 2 HDRip (2021)

1 h 43 min kryminał, komedia

Maciej Stuhr, Maciej Musiał, Sonia Bohosiewicz więcej

Maciej Dutkiewicz

• "Fuks 2" łączy pokolenia, zachwyci młodego widza, jak i fanów pierwszej części, świetnej komedii gangsterskiej sprzed 25 lat, od której rozpoczęła się wielka kariera Macieja Stuhra. Legenda powraca! Maciek (w tej roli Maciej Musiał) jest bystrym i ogarniętym dwudziestolatkiem, choć pieniądze i samochód na randkę musi pożyczyć od taty. Jego ojciec Aleks (grany przez Macieja Stuhra) obecnie stara się żyć bez większych stresów, ale nie zawsze tak było. Miał lekkość do wpadania w tarapaty i z gangsterami, i z kobietami. Poprzeczkę zawiesił zatem wysoko. Syn odziedziczył po nim brawurowy charakter i skłonność do niebezpiecznych intryg. A wszystko zaczęło się od randki z internetu, która połączy go z dwiema nieprzewidywalnymi kobietami (Pauliną Gałązką i Kasią Sawczuk), związanym z nimi wściekłym gangsterem (granym przez Cezarego Pazurę), polującym na niego emerytowanym gliną (Janusz Gajos) i wciągnie w grę, której stawką jest wielka kasa oraz jeszcze większa miłość.